Tombouctou en retour (2) - Reisverslag uit Douentza, Mali van Erwin & Irene - WaarBenJij.nu Tombouctou en retour (2) - Reisverslag uit Douentza, Mali van Erwin & Irene - WaarBenJij.nu
VIP-Report

Tombouctou en retour (2)

Door: We

Blijf op de hoogte en volg Erwin & Irene

24 April 2008 | Mali, Douentza

Gelukkig, het verhaal over Timboektoe was niet kwijt, het was alleen niet helemaal goed gegaan. Foto's staan bij dit stukje, de tekst staat in het vorige bericht.

:SMS update:: 26 april 2008 :
We zitten bij te komen van ons wandelingetje van vandaag: 14 km klimmen en klauteren door de Dogonvallei bij 41 graden.Pfft.

• 24 April 2008 - 21:21

We:

helaas, internetproblemen, bijna ons hele verhaal weg...... de rest volgt... ooit... :-(

• 28 April 2008 - 08:54

Karin En Dirk:

Dat is jammer. Al het werk voor niks. Nou deze week gaan we ons huisje verven en dan volgende week stappen we eindelijk ook op de motor om op vakantie te gaan. Zal voor mij wel een beetje voor het laatst zijn voorlopig. Al een grotere maat broek gekocht. Begin nu toch wel hard te groeien.
    Ben blij dat jullie het erg naar je zin hebben daar in Afrika. Blijf toch nog steeds een beetje jalours. hihi.